Árak, a szállítás módja és fizetés

*Ingyenes szállítás 38000 Ft felett

 

Szállítási módok

 

Személyes átvétel 1€

- A csomag átvételre készen áll a VIP Drogeria üzletben, Čierna Voda 434, 925 06 Čierna Voda (Galántai járás). Az üzlet hétköznapokon 8:00 és 16:00 óra között tart nyitva.

- Kérjük, várja meg a visszaigazoló SMS-t vagy e-mailt, hogy áruja készen áll az átvételre.

- A 25 eurós vásárlások esetén a feldolgozási díj 1 euró, 25 euró feletti rendelés esetén a feldolgozási díj ingyenes.

- A csomag legfeljebb 7 napig tárolható, ezt követően fenntartjuk a jogot az át nem vett rendelés törlésére.

- A rendelés kiegyenlítése történhet készpénzben a helyszínen, előre utalással a számlára, vagy internetes árurendelés esetén bankkártyával. Kártyával sajnos a helyszínen nem lehet fizetni.

 

Futár 3,95 €

- A megrendelt árut futárszolgálattal közvetlenül a vásárláskor a megadott címre szállítjuk.

- Az árut a raktárból történő küldemény feladásától számított 1-2 munkanapon belül kézbesítjük. A karácsonyi szezonban a szállítási idő a fuvarozó leterheltségétől függően meghosszabbodhat.

- A feladás pillanatában a fuvarozó e-mailt vagy szöveges üzenetet küld Önnek a csomaggal kapcsolatos információkkal. Ha lemarad az első kézbesítési kísérletről, több lehetősége van. A hivatkozást tartalmazó e-mail vagy szöveges üzenet beérkezése után a futárcég utasításait kell követni. Lehetőség van a csomag nyomon követésére a szállítás során, csak adja meg a nyomkövetési számot ezen a linken: https://www.packeta.hu/atvevohelyek

- Az utánvéttel feladott csomagok kifizetése közvetlenül a szállító sofőrnek történik. A szlovák domainen leadott rendeléseket kizárólag a Szlovák Köztársaság területén szállítjuk.

 

Fontos, ne hagyja figyelmen kívül - a csomag átvételekor kérjük, alaposan ellenőrizze a csomag állapotát. Mindenekelőtt ellenőrizni kell, hogy a csomag nem törött-e el, nem ragadt-e be a szalag. Ha kétségei vannak a csomag kezelésével vagy sérülésével kapcsolatban, tagadja meg a küldemény átvételét, és haladéktalanul értesítsen bennünket. A helyes eljárásnak köszönhetően megelőzzük az esetlegesen felmerülő kellemetlenségeket. Alternatív megoldásként gyanú esetén a küldemény átvehető és felnyitható közvetlenül a kézbesítő előtt. A gyanú beigazolódása esetén lehetőség van az ún. reklamációs jegyzőkönyvre, amely alapján a panaszt tovább tudjuk rendezni. Ha Ön a küldeményt átveszi, és annak tartalma hiányos vagy más módon sérült, sajnos nincs lehetőségünk a fuvarozó és Ön közötti reklamáció további rendezésére. A panasz esetleges későbbi bejelentését nincs lehetőségünk figyelembe venni.

 

Packeta - átvevőhelyek 2,95 €

- A statisztikák szerint a vásárlók akár 98%-a preferálja az áruk kiszállítását a kiszállítási pontokra. A küldeményt az Önnek legmegfelelőbb időpontban veheti át a legközelebbi helyen és nem kell alkalmazkodnia a futárhoz.

- A csomagszállítási mód - kézbesítési pont kiválasztásakor megrendelését az Ön által választott csomagszállítási ponton veheti át: https://www.packeta.hu/atvevohelyek

- a küldemények 80%-a már a második munkanapon megérkezik a kiszállítási pontra. Bár a fuvarozó nem vállal garanciát a kézbesítés idejére, mindent megtesz annak érdekében, hogy küldeménye a lehető leghamarabb kézhez kerüljön.

- A küldemény feladásakor kap egy úgyn. szállítási e-mail-t számlázással és a küldemény nyomon követésének lehetőségével a szállítmányszám segítségével, itt: https://www.packeta.hu/csomagatvetel

- A kiválasztott kézbesítési pontra történő kiszállítást követően SMS-ben és e-mailben értesítjük az átvétel lehetőségéről, ahol megtalálja az átvételhez szükséges jelszót.

- A küldemény a kézbesítés helyén maximum 7 naptári napig lesz elérhető, ezt követően át nem vettként visszaérkezik hozzánk. Emiatt kérjük, hogy figyelje a begyűjtési időt.

- Ha nincs ideje felvenni a küldeményt, értesítse közvetlenül a fuvarozót, és ingyenesen meghosszabbítja a tárolási időt 21 napra. A karácsonyi szezonban a küldemény tárolási ideje és meghosszabbításának lehetősége átmenetileg lerövidülhet.

 

Packeta - Csomagküldés címre 3,50 €

- A csomagok kézbesítése ugyanúgy történik, mint a futárcéggel, közvetlenül a címre a Packeta szerződött fuvarozóival.

- Az árut a feladástól számított 2 munkanapon belül közvetlenül a címre szállítjuk.

- Ezzel a móddal történő kézbesítésnél a csomag súly- és méretkorlátozott, amennyiben a fuvarozó által erre a szállítási módra beállított rendelésben túllép bizonyos normákat, sajnos ez a mód nem jelenik meg a lehetőségek között, vagy felvesszük Önnel a kapcsolatot a csomag kézbesítési módjának megváltoztatására.

 

-----

 

*90 € feletti vásárlásokra az ingyenes szállítás vonatkozik

Az ingyenes szállítás a 10 kg súlyú termékekre vonatkozik. Nagyobb tömegű rendelés esetén a postaköltség alapértelmezés szerint a fuvarozó által felszámított árlista szerint kerül kiszámításra, amelyet a 10 kg-nál nagyobb csomagok feladására használunk. A súly szerinti árlista az üzleti feltételekben található, és a vásárlás ára is megjelenik a vásárlási folyamatban a megrendelés elküldése előtt.

 

 

Fizetési lehetőségek

 

Utánvétel 1 €

- A leggyakrabban használt fizetési mód. Az árut készpénzben fizeti az áru átvételekor közvetlenül a kiválasztott fuvarozónak, a fuvarozó cég futárjának. Utánvéelt 1 €

 

ONLINE kártyás fizetés (online interneten keresztül, fizetőkártyával)

- A megrendelés elkészítése után átirányítjuk a bank fizetési kapujába, ahol a fizetési kártyáról megadja a szükséges adatokat. A tranzakció engedélyezése esetén a fizetés azonnal megtörténik, és az áru kiszállítása legkésőbb a következő munkanapon megtörténik, amennyiben az áru raktáron van. Ez egy gyors, biztonságos és kényelmes fizetési mód weboldalunkon. A következő fizetéskor nem kell megadnia a kártyaadatait, a rendszer természetesen megjegyzi azokat, ha Ön beleegyezik. A vásárló fizetési kártya adatai nem jutnak el az eladóhoz, hanem csak közvetlenül a bankhoz.

 

Banki átutalással - Internet bankon keresztül

- Amint megkaptuk a rendelést, küldünk Önnek egy visszaigazoló e-mailt a banki kapcsolatról és a fizetéshez szükséges változó szimbólummal. A fizetést bejelentkezés után az Internet bankon keresztül teljesíti.

- A fizetés beérkezése és a fizetés hozzárendelése a megrendeléshez, elküldjük az árut, majd feladási e-mailben értesítjük.

- Fontos, hogy elérhetőségei helyesen és hiánytalanul rendelkezzenek, ezért kérjük, hogy a vásárlás során az adatok kitöltésekor alaposan ellenőrizze.