Miért előnyös regisztrált felhasználóként vásárolni? Mert nagyra értékeljük Önt, és jutalmazzuk a rendszeres vásárlásokat.

 

Gyűjtsön hűségpontokat minden weboldalunkon történő vásárlás után.

 

Előnye, hogy nem kell nyomon követnie az e-mailben lévő kuponokat, hanem a pontok automatikusan gyűjtésre kerülnek a személyes fiókjában. Itt lehetősége van nyomon követni az összegüket, valamint a profiljában lévő rendelések előzményeit a bejelentkezés teljes ideje alatt. Ezeket a pontokat senki nem veszi el Öntől, és nem korlátozzák az alkalmazásuk időtartamát, ami újabb előnyt jelent. Az összegyűjtött pontok száma akkor is Önnél marad, ha hosszabb ideig nem rendel.

 

A hűségprogram feltételei.

1. Hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlók szerezhetnek.

2. Hűségpontokat szerezhet be, miután bejelentkezik fiókjába, majd a www.staleksweb.hu oldalon teljesíti az árurendelést.

3. 1 rendelésen belül minden 10 euró értékű áru után 1 hűségpont jár.

4. Ha egy regisztrált vásárló egy termék megvásárlásával 20 hűségpontot szerez, a következő megrendelt termékre 5% kedvezményt garantálunk.

5. Ha egy regisztrált vásárló egy termék megvásárlásával 70 hűségpontot szerez, a következő megrendelt termékre 7% kedvezményt garantálunk.

6. Ha egy regisztrált vásárló egy termék megvásárlásával 150 hűségpontot szerez, 10% kedvezményt garantálunk a következő megrendelt termékre.

7. Egyéb áruk árengedménye esetén mindig a magasabb árengedmény szabálya érvényes. Ami azt jelenti, hogy ha olyan terméket rendel, amelyre kedvezmény vonatkozik, pl. 15% és Önnek, mint regisztrált vásárlónak 5% kedvezmény jár a teljes árukínálatból, a termékre magasabb, 15% kedvezmény vonatkozik. A kedvezményeket soha nem adjuk össze.

8. A hűségprogram feltételei 2021.12.01-től 2022.12.31-ig (beleértve) érvényesek. Ezt követően az érvényességi idő automatikusan meghosszabbodik a következő évre.

 

Köszönjük a megnyilvánuló bizalmat, és hisszük, hogy minden egyes elküldött csomagot ügyfeleink örömmel és elégedettséggel nyitnak meg.

 

Moyra Szlovákia