Ha megkapta valamelyik kedvezménykupont, vagy szeretne egyet kapni, ebben a cikkben mindent megtudhat, amit tudni kell.

 

Miért hoztak létre kedvezményes kuponokat?

Abból az igényünkből fakadtak, hogy tudjunk köszönetet mondani vásárlóinknak, ugyanakkor a lehető legtöbb szabadságot hagyjuk nekik, hogy a kedvezménnyel azt csinálhassanak, amit akarnak. A kuponok nincsenek névhez kötve, nincs lejárati idejük és nincs meghatározott összegük. Ez azt jelenti, hogy a kupont ajándékba adhatja, bármikor felhasználhatja, a százalékoknak köszönhetően pedig Ön határozza meg a kuponja értékét. Ennél a 7%-os kuponnál a kupon 70 centet ér, ha 10 euróért vásárol, de 100 eurós vásárlás esetén a kupon 7 eurót ér. Ez a 7%-os kuponokra vonatkozik, míg a jövőben 25%-os kuponokkal is készülünk.

 

Oké, de hogyan szerezhetek ilyen kupont?

Egyszerűen. Csak kövesse közösségi oldalainkat (instagram és facebook) és várja a kuponnapokat, vegyen részt képzésen, vagy csak próbáljon szerencsét és rendeljen, mert nagyon sokszor jó kedvünk van, és csak úgy adunk hozzá párat a csomagokhoz: )

 

Most, hogy tudjuk, miért és hogyan, nézzük meg közelebbről a kuponok működését.

 

Az elején mindig van egy új sorozavázlat (dizájn és egyedi kód), amit a nyomdából hazatérve őszintén ellenőrizünk.

 

Ha a kuponon minden adat helyes, két részre osztva "aktiváljuk".
Ez azt jelenti, hogy ettől a pillanattól kezdve (az Ön kupon része) érvényes és használatra kész.

 

Azzal, hogy nálunk marad a bal oldali rész, ami a jobb oldali (Ön) adataival megegyezik, hatékonyan tudjuk párosítani a kupont és érvényesíteni a kedvezményt.

 

Az alábbi képpáron az egyes lépések láthatók, hogyan zajlik a teljes leárazás lépésről lépésre.
Az egyszerűség kedvéért írja be a kódot a megfelelő formában a megjegyzésbe, és a kedvezmény az Öné.

 

Az Ön eljárása:

 

A mi eljárásunk:

 

Tehát most már mindent tud ahhoz, hogyan használja új kuponrendszerünket, és olcsóbban vásárolhat nálunk.

 

Néhány érdekesség a végére.

  • Minden kupon számos titkos elemet tartalmaz, amelyek 99,9%-ig megerősíthetik a hitelességét.
  • Minden kupon körülbelül akkora, mint egy 10 eurós bankjegy, ami azt jelenti, hogy kényelmesen magaddal viheted a pénztárcádban.
  • Ha valakinek át akarod adni, nem kell személyesen vele lenned. Lediktálhatod neki a kódot, leírhatod vagy lefotózhatod a mobiltelefonoddal.
  • Óvatosan őrizd meg a kupont, mert ha valaki "lepiszkálja" róla a kódot és felhasználja, az lopás.

 

Összegzés

Tehát ezek olyan kuponok, amiket e-shopunkból bármilyen csomagban megtalálhat, ott biztosan megtalálja, ha a kuponnap alatt vásárol és biztosan megkapja, ha részt vesz a képzésen. Használja úgy, hogy a rendelés végén található megjegyzésbe írja be a kupon elején található kódot, de ne felejtse el megőrizni, mert minden kupon EGYSZERI.

Nem kell pánikba esni, ha a kedvezmény nem a kosárban, vagy a rendelés végén érvényesül! A kedvezmény csak a megrendelés feldolgozása során érvényesül, és a futárnak kifizetett összeget kiszámolhatja, vagy e-mailben küldjük Önnek.

 

FONTOS

Fontos, hogy a kupont csak akkor használja fel, ha készpénzes fizetés mellett dönt a futárnál, mert a kedvezmény csak a megrendelés feldolgozásánál lép érvénybe.

 

Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.