5 ok arra, hogy zölden gondolkodj

1. Nem hozunk létre további "hulladékot".

Valahol az erdőben a fa tovább nőhet, mert úgy döntöttünk, hogy nem készítünk saját dobozokat. Valahol az óceánban a hal folyamatosan úszhat, mert úgy döntöttünk, hogy nem használunk saját műanyagot csomagolásként vagy párnázásként. Valaki a világon friss levegőt szív majd, mert nekünk köszönhetően ezeket az anyagokat előállító és feldolgozó gyárak néhány perccel kevesebbet fognak működni. Emlékezzen ezekre a szavakra, amikor kinyitja tőlünk csomagját.

 

2. Nem emelünk árat.

A reklámanyagokkal (szórólapok, óriásplakátok, dobozok stb.) kapcsolódó összes költséget meg kell téríteni. Egy adott termék árának reklámból eredő nagymértékű emelkedése a kereslet visszaesését okozná, és az emberek nem vennék meg. A nagyszámú termék kismértékű növekedése első pillantásra nem látható, a kereslet nem csökken, a vásárlók fokozatosan, hosszabb idő alatt fizetnek majd minden promóciós anyagot.

Főleg weboldalunkat, közösségi médiát használjuk reklámra, szoc. hálózatok és hírlevél, ezért nálunk minden vásárló mindig csak a kapott áruért fizet, semmi többért!

 

3. Neveljük környezetünket.

A biztonságos csomagolóanyagot, dobozokat a kéréseinknek eleget tevő közeli üzletekből gyűjtjük be és nem kezeljük hulladékként, ami nem az! Gyűjtőpapírt veszünk, ami még mindig remek töltőanyagként szolgálhat a dobozokhoz, mielőtt gyűjtésbe kerülne. Végül felkérjük Önt, hogy ha teheti, minden anyagot használjon fel, és ha nem, hasznosítsa újra felelősen.

 

4. Kíméljük a környezetet

Minden anyagot újrahasznosítunk, amivel dolgozunk. Minden döntésünknél zölden gondolkodunk. A keletkező hulladék mennyiségét a szükséges minimumra csökkentjük, és azt a kis mennyiségű hulladékot is felelősségteljesen kezeljük.

 

5. Felelősségteljesnek lenni menő.

Nehéz utat választottunk, tele munkával, felelősséggel és sajnos félreértésekkel. Tisztában vagyunk vele, hogy lehet, hogy valakinek nem tetszik, ha egy illatos gyertyás-vagy tésztásdobozt kap egy szép, eredeti Moyra doboz helyett, de ha idáig olvasott, már megérti, mi van a díszes doboz mögött. Mi erre nemet mondunk, mert olyan cég vagyunk, amely önmaga helyett minket néz. Nem vagyunk az elmúlt évtizedek trendjeihez ragaszkodó cég, mert előre tekintünk.